سفارش تبلیغ
صبا ویژن

هدف اینترنت اشیا

بدون نظر

هدف شرکت سوارم از ارسال {150|one hundred fifty|a hundred and fifty} ماهواره کوچک به فضا، ایجاد خدمات ایجاد و ارائه ارتباطات دو‌طرفه‌ای است که به کاربران اجازه خواهد داد تا در هر نقطه‌ای از دنیا که حضور دارند تبادل اطلاعات را انجام دهند. اینترنت اشیا مانند اقیانوسی از کلان داده‌ها است که می‌تواند به شهرها برای پیش‌بینی‌های دقیق ، ارائه‌ی خدمات پزشکی به‌موقع، تعمیرات و نگهداری ماشین‌آلات و به کسب و کارها با ایجاد بینش از این داده‌ها کمک کند. با پیشرفت اینترنت اشیا و کاربردهای رو به گسترش آن، حجم داده‌هایی که به وسیله محرک‌ها و سنسورها ایجاد می‌شود افزایش یافته و در این امر فرصت‌های زیادی برای کسب و کارها فراهم خواهد ساخت. بخش کلیدی بعدی شبکه ارتباطی است که داده‌های مربوط به تجهیزات الکترونیکی را جمع‌آوری و به سرور مرکزی و فضای ابری ارسال می‌کند.

اتومبیل های هوشمند، خانه های هوشمند، شهرهای هوشمند و هر آن چه که اطراف ما وجود دارد می تواند توسط اینترنت اشیا به یک دستگاه هوشمند تبدیل شود. اینترنت اشیا آماده است تا رونق بزرگی در بازار کسب و کار پدید آورد. با این حال، عدم وجود مهارت، بزرگ‌ترین مانع برای شرکت ‌هایی است که به دنبال اجرای این فن‌آوری هستند.

به‌تازگی، شرکت ریلمی محصولات جدید بسیاری معرفی کرده است که از بین آن‌ها می‌توانیم به تلویزیون 4K، دوربین هوشمند، دوشاخه هوشمند، پاوربانک و مسواک برقی اشاره کنیم. این سرویس که اندروید تینگز نام دارد، سیستم‌عامل مدیریت خانه‌ی هوشمند است. رایتل با امضای تفاهم‌نامه با شرکت توزیع برق تهران در مسیر توسعه‌ی زیرساخت ارتباطی کنتور‌های هوشمند و اینترنت اشیاء قدم برمی‌دارد. ظرف پنج سال آینده تعداد دستگاه‌های متصل به اینترنت اشیا با رشدی سریع به بیش از 30 میلیارد واحد می‌رسد و تعداد آنها از تعداد دستگاه‌های غیر متصل به اینترنت اشیا پیشی می‌گیرد.

اینترنت اشیا شبکه ای از وسایلی است که می‌توانند داده‌ ها را بدون هیچ گونه دخالت انسانی بر روی اینترنت ذخیره، تجمیع و انتقال دهند. داشتن پسوردهای ضعیف و قابل حدس، نداشتن مکانیزم آپدیت امنیتی، نرم افزارها و سیستم عامل های قدیمی و بدون Patch، انتقال و ذخیره سازی ناامن دیتا همگی از مواردی است که امنیت اینترنت اشیا را به خطر می‌اندازد. Internet of Things به اختصار IOT و یا همان اینترنت اشیا چیز جدید و نا آشنایی نیست چون اولین نمونه استفاده از این تکنولوژی؛ تولید و رونمایی از توستر متصل به اینترنت توسط یک کمپانی در کنفرانسی در سال 1989 بود. در این مقاله می‌پردازیم به اینکه اینترنت اشیا چیست، چه مزایا و معایب و کاربرد هایی دارد، امنیت در آن چگونه است. پس از هوشمند سازی منزل، اپلیکیشنی روی گوشی نصب می کردند که بدون نیاز به کلید یا کارت درب واحد را می توانستید باز کنید.(البته این ها خیلی چیزهای ساده ای هستند). درصورتی که بر روی هریک از راهکارهای نبکا اعم از راهکارهای هوشمندسازی و نرم‌افزاری، نیاز به اطلاعات تکمیلی، دمو یا مشاوره دارید، لطفا ضمن تکمیل فرم مقابل، شماره تماس و موضوع مورد نظر را در بخش توضیحات ذکر نمایید.

سپس به یک داشبورد از راه دور نیاز است تا خروجی را کنترل کرده و آن را به شکلی واضح تر به نمایش بگذارد. در نهایت، به یک دستگاه با قابلیت انجام مسیریابی نیاز خواهیم داشت. وظیفه کلیدی این سیستم شناسایی شرایطی خاص و اتخاذ اقداماتی براساس آن است. به طور خلاصه، اینترنت اشیا یک مفهوم است که همه دستگاه ها را به اینترنت متصل می کند و اجازه می دهد آن ها در اینترنت با یکدیگر ارتباط برقرار کنند.

در ایران سالانه انرژی زیادی در بخش خانگی، عمومی و تجاری مصرف می شود. علاوه بر این، شاخص نسبت سالخوردگی جمعیت در سال های اخیر روند رو به رشدی را نشان می دهد. این در حالی است که خانه های هوشمند مبتنی بر اینترنت اشیا با مدیریت بهینه مصرف انرژی و بهبود سلامت خانواده، به رفع این چالش ها کمک می کنند. در این پژوهش قصد داریم کاربردهای اینترنت اشیا در ساختمان را شناسایی کنیم. این پژوهش از نظر هدف کاربردی است و از نظر نحوه گردآوری داده ها از نوع پژوهش های کیفی به شمار می رود. برای شناسایی کاربردهای اینترنت اشیا در ساختمان، به کمک روش فراترکیب ابتدا 371 مقاله بررسی شد که از میان آنها {85|eighty five} مقاله برای تجزیه و تحلیل نهایی استفاده شدند.

همچنین دریافت و پردازش سیگنال‌های حیاتی، ذخیره داده‌های مفید و ارائه آنها به پزشک یا مراکز درمانی ازجمله امکانات این دست‌بند هوشمند بود. تاکنون قریب به 30 هزار استارتاپ با تکیه بر تکنولوژی_">اینترنت اشیا به عنوان یکی از فناوری های اصلی خود در تولید محصولات و خدمات جدید شکل گرفته­اند. سرمایه ­گذاری در استارتاپ­ های فعال در این عرصه، هر ساله با افزایش چشمگیری رو به رو است و انتظار می­رود که در سال­های پیش رو نیز این روند افزایشی ادامه ­دار باشد. ترموستات­ها، درهای ورودی و خروجی، دزدگیرها و سیستم­های امنیتی با استفاده از اینترنت، یک مجموعه متصل به هم را تحت عنوان هاب ایجاد می­کنند و داده­ ها بین این دستگاه­های فیزیکی به اشتراک گذاشته می­شود.

به‌گفته‌ی معاون علمی و فناوری ریاست‌جمهوری، جا‌انداختن فرهنگ توسعه و هوشمندسازی در اقتصادهای نفتی بسیار سخت است و این فرهنگ غلط اجازه‌ی توسعه نمی‌دهد. معاون فروش و خدمات مشترکان شرکت توزیع نیروی برق تهران بزرگ، از راه اندازی سامانه تنظیم و کنترل از راه دور دستگاه‌های سرمایشی ادارات بزرگ پایتخت در ساعات اوج بار خبر داد. در غیر اینصورت از ما بپرسید، ما همیشه به سوالاتتون جواب می‌دهیم. تمامی حقوق این وبسایت متعلق به شرکتمرکز کنترل ایرانبه شماره ثبت 52690 می باشد. در دوران قبل از اینترنت، ارتباط افراد با یکدیگر اغلب از طریق تلفن ثابت و موبایل بوده است. استفاده از مطالب سایت فالنیک (ایران اچ پی) فقط برای مقاصد غیر تجاری و با ذکر منبع بلامانع است.