سفارش تبلیغ
صبا ویژن

اطلاعات اضافی درباره اینترنت اشیا

بدون نظر

اینترنت اشیا دقیقا می‌داند کدام اطلاعات مفید هستند و کدام اطلاعات را با خیال راحت می‌تواند کنار گذارد. این اطلاعات برای تشخیص الگوها، ارایه توصیه و تشخیص مشکلات احتمالی قبل از وقوع استفاده می‌شوند. دستگاه‌های مجهز به اینترنت اشیا مجهز به سنسورهایی هستند که به پلتفرم iot وصلند و اطلاعات دستگاه‌های مختلف را یکپارچه می‌کنند و ارزشمندترین اطلاعات را بر اساس نیاز تعیین شده، آنالیز می‌کنند. یادم هست برای من تعریف می کرد برای یک باغ خارج از شهر، دوربین مداربسته گذاشته بودند و برای قفس سگ ها هم جک اتوماتیک.

از جمله می توان به سایت های MySpace و لینکدین که در سال 2000 محبوبیت ویژه ای داشتند اشاره کرد. همچنین یوتیوب در سال 2005 پا به عرصه گذاشت و برای مردم راهی کاملا جدید به منظور برقراری ارتباط و اشتراک گذاری اطلاعات با یکدیگر در فواصل دور فراهم کرد. امروزه اطراف ما را تعداد زیادی از دستگاه های مجهز به اینترنت اشیا احاطه کرده که به طور مداوم داده ها را انتقال می دهند و از طریق تجهیزات مختلف ارتباط برقرار می کنند.

گوگل اسیستنت دستیار صوتی هوشمند گوگل است که کاربردهای متعددی را با تکیه بر قابلیت‌های پیشرفته به کاربران ارائه می‌کند. وقوع بحران کووید 19 فرصتی است تا بتوانیم در طراحی شهرهای خود به‌‌گونه‌‌ای بازنگری کنیم که از شیوع همه‌‌گیری‌‌های آینده مانع شویم. محققان دانشگاه صنعتی امیرکبیر موفق به بهبود کارایی روشهای حفظ حریم خصوصی در حوزه سلامت محور مبتنی بر فناوری اینترنت اشیا شدند.

پس از همه‌گیری کرونا، باتوجه به اینکه کووید-19 و آنفلوآنزا علائم مشترکی دارند، محققان این دانشگاه توانستند با کمی تغییر در فلوسنس‌های دستگاه مذکور، ویروس کرونا را نیز شناسایی کنند. با توسعه روز افزون تکنولوژی بسیاری از دستگاه های مورد استفاده بشر هوشمند شده و میتوانند با محیط پیرامون خود به تعامل بپردازند. از طرفی با پیشرفت تکنولوژی های ارتباط میان دستگاه ها میتوان تعاملات میان آنها را افزایش داد و برای بسیار از کاربردها از آن استفاده نمود. مفهوم اینترنت اشیاء به ارتباطات میان اشیای هوشمند تلقی میشوند که میتوانند به تبادل داده میان همدیگر بپردازند. این دستگاه های هوشمند میتوانند در ساختمان، خودرو، صنعت، سلامت و دردیگر زمینه ها مورد استفاده قرار گیرند. حسگر شتاب‌سنج نیز از دیگر محصولاتی بود که در دوران کرونا به‌وسیله آن عملکرد فیزیکی بدن افراد مشخص می‌شود.

قدم بعدی در اینترنت اشیا این است که پیچیدگی را کاهش دهد تا استفاده از آن راحت تر شود. آیا برای سرچ، استفاده از مرورگر راحت‌تر است یا دستیار صوتی؟ برای برخی تایپ کردن راحت‌تر و قابل اطمینان‌تر است. همچنین افزایش امنیت و رعایت بیشتر حریم خصوصی از دیگر مواردی است که در اینترنت اشیا باید مورد توجه قرار گیرد. هوشمندسازی شهرها و از جمله تهران، در دستور کار دولت ایران قرار دارد ولی محدودیت بودجه و مشکلات دیگر، مانع از پیاده سازی کافی آن می‌شود.

در زمینه کاربردهای روزمره و شخصی، راحتی در سبک زندگی، سلامت ، یادگیری پیشرفته، سرگرمی، کاهش هزینه‌های انرژی تنها برخی از سناریوهای کاربردی ممکن است که پارادایم جدید نقش مهمی در آینده‌ای نزدیک دارد. به‌طور مشابه، از منظر کاربران کسب و کار، تسهیل مواردی نظیر اتوماسیون و تولید صنعتی، تدارکات، مدیریت کسب و کار / فرآیند، کاربردهای پزشکی، حوزه سلامت ، امنیت و حمل و نقل هوشمند مردم و کالاها قابل مشاهده است. اینترنت اشیاء می‌تواند در ادغام ارتباطات، کنترل و پردازش اطلاعات در سیستم‌های مختلف حمل و نقل کمک کند.

بر اساس تعریف موسسه مک‌کنزی، اینترنت اشیاء عبارت است از سنسورها و محرک‌هایی که از طریق شبکه به سیستم پردازشی متصل می‌شوند. گروهی از محققان با همکاری پژوهشگر ایرانی یک سیستم اینترنت اشیا برای رصد سلامت خاک ابداع کرده اند که با استفاده از پنل خورشیدی انرژی مورد نیازش را تامین می کند. به طور مشابه، یک حسگر دمای اتاق، داده ها را جمع آوری کرده و آن را در سراسر شبکه ارسال می کند، که توسط حسگرهای مختلفی برای تنظیم دما به کار می رود. به عنوان مثال، حسگر یخچال می تواند داده های مربوط به دمای خارجی را جمع آوری کرده و بر طبق آن دمای یخچال را تنظیم کند.

به کمک اینترنت اشیا برنامه‌ها و دستگاه‌های مختلف می‌توانند از طریق اتصال اینترنت با یکدیگر و حتی انسان تعامل و صحبت کنند. مثلا یخچال های هوشمندی که به اینترنت متصلند و شما را از موجودی و تاریخ انقضا مواد خوراکی داخل آن با خبر می‌کنند. در واقع، اینترنت اشیا شما را قادر می سازد تا اشیا مورد استفاده خود را از راه دور و به کمک زیرساخت‌های اینترنتی مدیریت و کنترل کنید. اینترنت اشیا ، یا اینترنت چیزها یک پارادایم نسبتاً جدید است که در سناریوهای ارتباطات بی‌سیم و مدرن به سرعت در حال رشد است. عبارت اینترنت اشیاء، نخستین بار در 1999 میلادی توسط کوین اشتون بریتانیایی معرفی شد. اشتون این مفهوم را در قالب دنیایی که در آن هر چیز و هر شی‌ای، دارای هویت دیجیتال باشد و کامپیوترها آن‌ها را کنترل و مدیریت نمایند، مطرح نمود.

لطفاً دوباره وارد شوید.برگه? ورود در یک پنجره? تازه باز خواهد شد. در برنامه نویسی اینترنت اشیا می‌توان با افزودن چند خط کد، یکپارچگی با محصول پیاده سازی شود. گزارش‌‌‌‌‌گیری و مانیتورینگ لحظه‌‌‌‌‌ای وضعیت بیمار، هشدار در شرایط اضطراری بیمار، درمان از راه دور و عدم نیاز به حضور فیزیکی که خود باعث کاهش بسیاری هزینه‌ها می‌شود. مجموعه گسترده و متنوعی از فایلهای صوتی رایگان در رادیو متمم ارائه شده که می‌توانید هر یک از آنها را دانلود کرده و گوش دهید.

همچنین هولتر نوار قلب هوشمند، محصولی فناورانه است که در تماس مستقیم با سطح بدن قرار می‌گیرد، داده‌ها را دریافت و ازطریق بلوتوث کم‌انرژی به تلفن همراه ارسال می‌کند. درنهایت نیز ازطریق ارتباط با سرور همگام‌ساز، پردازش نهایی ازطریق روش‌های پردازش سیگنال و یادگیری ماشین انجام می‌شود. اطلاعات دریافتی از این محصولات هوشمند و فناورانه برای پزشکان و پژوهشگران مفید و کاربردی است تا از راه دور با دریافت داده‌ها و پردازش آنها سلامت افراد را بررسی کنند.