سفارش تبلیغ
صبا ویژن

iotایران

نظر

با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای {8|eight} صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید. از کاربردهای اینترنت اشیا در سیستم های هوشمند در حوزه های مختلف اعم از مراکز درمانی، کشاورزی و ساختمان های مسکونی و… میشه اسم برد. اینترنت اشیاء می‌تواند در ادغام ارتباطات، کنترل و پردازش اطلاعات در سیستم‌های مختلف حمل و نقل کمک کند.

هر ساله اینترنت سریع‌تر و ارزان‌تر می‌شود و علاوه بر این، دستگاه‌های دیگری با عملکرد داخلی Wi-Fi ایجاد می‌شوند و پروتکل‌های پیشرفته‌تری مانند NB-IoT برای اینترنت اشیا با سرعت بیشتر و مصرف انرژی پایین‌تری در حال توسعه است. علاوه بر موارد گفته شده، اینترنت اشیا در صنعت حمل­ و­نقل، انرژی، پتروشیمی، محیط زیست، سیستم­های امنیتی و… قابلیت استفاده دارد که در مقالات آینده به صورت مفصل به آن­ها خواهیم پرداخت. اینترنت اشیا به هر دستگاه فیزیکی اشاره دارد که قادر است با یک شناسه منحصربه‌فرد در یک شبکه، به تبادل اطلاعات بپردازد. همچنین این ارتباط می­تواند میان انسان و اشیا باشد و باعث تعامل آن­ها شود.

بسیاری از شرکت‌های مطرح ارائه‌دهنده‌ی ERP به مشتریان خود هستند. به‌نظر می‌رسد در ایران باتوجه به نظارت‌های بیشتر سازمان دارو غذا، توجه بیش‌تر مصرف‌کنندگان به بهداشت پخش، نظارت بر روش‌های پخش هم بیش‌تر شود. به این ترتیب فضا برای استفاده‌ی هم‌زمان از ظرفیت ERP و IOT فراهم می‌شود و مدیران کسب‌و‌کارها از این فناوری استقبال خواهند کرد. استفاده از IOT در کنار سیستم‌های ERP کمک می‌کند تا مدیران تصویر دقیق‌تری از چگونگی دسترسی مصرف‌کنندگان به محصولاتشان داشته باشند و از الگوهای پخش محصولات‌شان را هم دقیق‌تر رصد کنند. در نتیجه این فرایند، مدیران می‌توانند فرایندهای جدید پخش خود را با هزینه‌ی کم‌تری طراحی کنند.

در زمینه کاربردهای روزمره و شخصی، راحتی در سبک زندگی، سلامت ، یادگیری پیشرفته، سرگرمی، کاهش هزینه‌های انرژی تنها برخی از سناریوهای کاربردی ممکن است که پارادایم جدید نقش مهمی در آینده‌ای نزدیک دارد. به‌طور مشابه، از منظر کاربران کسب و کار، تسهیل مواردی نظیر اتوماسیون و تولید صنعتی، تدارکات، مدیریت کسب و کار / فرآیند، کاربردهای پزشکی، حوزه سلامت ، امنیت و حمل و نقل هوشمند مردم و کالاها قابل مشاهده است. بدون شک، قدرت اصلی اینترنت اشیا تأثیر بالایی است که در جنبه‌های مختلف زندگی روزمره و رفتار کاربران بالقوه می‌تواند داشته باشد.

هر دستگاه مبتنی بر اینترنت اشیاء از طریق بسترهای ارسال اینترنتی، داده‌ها را به دیگر دستگاه‌های IoT ارسال می‌کند. در صورتی که به ترجمه آماده هر یک از مقالات زیر نیاز داشته باشید، می توانید سفارش دهید تا مترجمان با تجربه این مجموعه در اسرع وقت آن را برای شما ترجمه نمایند. اگر سازمان شما متولی ارائه خدمات زیرساخت شهری، حمل‌و‌نقل، انرژی، منابع آب، بهداشت عمومی، نفت‌و‌گاز و صنایع معدنی و ساختمانی است، برای رسیدن به راهکارهای نوآورانه اینترنت اشیاء در جهت افزایش بهره‌وری، بهبود فرآیندها و جلب رضایت مصرف‌کنندگان روی ما حساب کنید. درآیوتیک متناسب با تقاضای بازار گام خواهید برداشت.استارت‌آپ خود را راه نمی‌اندازید مگر آن‌که از حضور مشتریان تجاری بازارهای عمودی اینترنت اشیاء نظیر شهر هوشمند، انرژی، حمل و نقل در کنار خود مطمئن باشید. تکامل اینترنت و پهنای باند و پروتکل‌های ارتباطی در پیشرفت IoT بسیار مهم است.

دولت فدرال آمریکا جهت رسیدن به این هدف، استاندارد‌سازی پردازش اطلاعات فدرال یا FIPS را اعمال نموده است که شامل الزاماتی برای رمزگذاری برای تکنولوژی مورد استفاده توسط سازمان‌های غیر نظامی یا پیمانکاری می‌باشد. Common Criteria یا به عبارتی معیارهای مشترک، استاندارد دیگری در آمریکا می باشد که معمولا همراه با FIPS به کار رفته و به صورت بین‌المللی شناخته شده است. این استاندارد تضمین می‌نماید که فرآیند تعیین مشخصات، اجرا و ارزیابی امنیت در کامپیوترها طبق یک استاندارد دقیق و به شیوه‌ای تکرارپذیر انجام گردد. وبینار آشنایی با اینترنت اشیا - IOT از سلسله وبینار های ملی CER است که با ارائه مهندس محمد قیصری ـ دبیر اجرایی مرکز تحقیقات اینترنت اشیا، روز یکشنبه دهم اسفند ساعت 19 الی 21 به صورت مجازی در فضای اسکای روم برگزار می شود. شرکت خدمات انفورماتیک راهبر در سال 1370 توسط وزارت بازرگانی به منظور ارائه خدمات فنی و مهندسی در زمینه فناوری اطلاعات، ارتباطات و تجارت الکترونیک تاسیس شد.

این است که چه تعداد موبایل هوشمند به اینترنت متصل است و این موبایل‌ها چگونه می‌توانند سایر دستگاه‌ها را کنترل کنند». اینترنت اشیاء شرکت ها را تشویق می کند تا رویکردهای خود را نسبت به کسب و کار، صنعت و بازارشان بازنگری کنند و با بهره مندی از ابزارهایی موثر، راهبردهای کسب و کارشان را بهبود بخشند. از سوی دیگر، نیل گِرشِنفِلد، استاد دانشگاه MIT، در همین سال، کتابی با عنوان «وقتی اشیاء شروع به اندیشیدن می کنند» منتشر کرد. گرشنفلد هر چند در کتاب خود، عبارت دقیق "اینترنت اشیاء" را بکار نبرد؛ اما تصویری روشن از مسیر آینده IoT ارائه کرد. در صورتی که مقاله مورد نظر شما هنوز به فارسی ترجمه نشده باشد، مترجمان با تجربه ما آمادگی دارند آن را در اسرع وقت برای شما ترجمه نمایند.

مفهوم/واژه ای که علاوه بر ارتباط بین اشیاء یا دستگاه ها ارتباطات بین افراد و ماشین ها و افراد با افراد بواسطه ابزارهای فناوری را شامل می شود. برای عملیاتی شدن اینترنت اشیاء در ایران، هوشمندسازی سیستم های برق، به عنوان اولین گام در بهره گیری از این فناوری، مورد توجه قرار گرفت و طی آن، تفاهم نامه همکاری پژوهشی میان وزارت نیرو و مرکز تحقیقات مخابرات ایران در این زمینه منعقد شد. هم اکنون با امضای قرارداد همکاری میان یکی از شرکت های بزرگ ISP کشور و یک شرکت فرانسوی، طرح تجاری ارائه خدمات اینترنت اشیاء با پوشش سراسری شبکه ملی اطلاعات برای ایجاد زیرساخت ارتباطی فناوری "شبکه های دوربرد با توان پایین " آغاز شده است. اینترنت اشیا اصطلاحی است برای توصیف دنیایی که درآن اشیا قادر خواهند بود با اتصال به اینترنت یا به کمک ابزارهای ارتباطی، با سایر اشیا تعاملداشته باشند و اطلاعات خود را با هم و یا با انسان ها به اشتراک بگذارند و کلاس جدیدی از قابلیت ها، برنامه های کاربردی و سرویس ها را ارائه دهند. دنیایی که درآن تمامی اشیا و دستگاه های نامتجانس قابلیت آدرسدهی و در نتیجه قابلیت کنترل پذیری دارند. اینترنت اشیا، نوآوری آینده در زمینه تکنولوژی های بی سیم محسوب می شود و در بسیاری از زمینه ها و حوزهها دارای کاربرد است.