iotاطلاعات
ساختن بر بالای اینترنت اشیاء، وب اشیاء آرشیتکتی برای بهکارگیری لایه اینترنت اشیا نگاهی به همگرایی اطلاعات از ابزارآلات در بکارگیریهای وب به منظور ایجاد استفاده و بهکارگیری حالات مبتکرانه میباشد. علاوه بر مزایا و فرصتهای زیادی که IoT ایجاد میکند، خطرات زیادی را برای مصرفکنندگان و شرکتها ایجاد میکند. به بیان دقیق تر، اطلاعات منتقل شده و جمعآوری شده میتواند افرادی را که از دستگاههای مبتنی بر IoT استفاده میکنند در معرض خطر قرار دهد. در حالی که این اطلاعات منتقل رمزگذاری نشدهاست، این اطلاعات را میتوان توسط افراد دیگری غیر از مالک اصلی دریافت و استفاده شود که این امر به وضوح مشاغل را به خطر میاندازد. برای جلوگیری از به خطر افتادن IoT، مشاغل مجبورند اقدامات جدی را انجام دهند تا اطمینان حاصل شود که اطلاعات آنها ایمن است و راهی برای دستیابی مجرمان به دادهها وجود ندارد. این اقدامات شامل رمزگذاری دادهها قبل از ارسال به رایانه مقصد یا محدود کردن دسترسی به دادهها است.
IoT روشهای خلاقانهای برای کنترل جنبههای مختلف حفاظت از محیط، تغییرات آب و هوایی و جلوگیری از شکار غیرمجاز و جنگلزدایی دارد. به عنوان مثال، شبکههای دوربرد توان پایین یاشبکههای LPWANامکان اتصال تعداد زیادی از دستگاهها را در محدودهای وسیع و با توان مصرفی پایین فراهم میکند. در نتیجه این ویژگیها، یک فرصت عالی برای توسعه راهکارهای ">اینترنت اشیا بوجود آورده است. علاوه بر موارد گفته شده، اینترنت اشیا در صنعت حمل ونقل، انرژی، پتروشیمی، محیط زیست، سیستمهای امنیتی و… قابلیت استفاده دارد که در مقالات آینده به صورت مفصل به آنها خواهیم پرداخت. تختهای هوشمند نمونه ای از به کارگیری IoT در بخش درمان است که میتواند خالی یا مشغول بودن تخت را تشخیص دهد. همچنین زمانی که بیمار میخواهد بلند شود را متوجه میشود و میتواند فشار مناسب را تنظیم کند تا بدون دخالت پرستاران، به بیمار رسیدگی شود.
اپلیکیشنهای ارتباطی میتوانند در صورت سانحه، با مراکز اورژانس طور خودکار تماس بگیرند و همچنین تعمیرات و نگهداری وسایل نقلیه که راهی پیشگیرانه برای تأمین امنیت خودرو است، به خوبی از خرابیهای ناگهانی و هزینههای غیر منتظره جلوگیری کند. اگرچه شبکههای متداول و قدیمیتر همچون WiFi و شبکههای تلفن همراه نیز میتوانند اطلاعات را ارسال کنند؛ اما با بکارگیری آنها با مسایلی همچون هزینههای بالا، عدم پشتیبانی از تعداد اتصالات زیاد و مصرف توان (باتری) بالا همراه است. از این رو توسعه فناوریهای ارتباطی جدید ویژه کاربردهای اینترنت اشیا مورد توجه قرار گرفت. از جمله برخی از مهمترین این فناوریها میتوان به شبکههای برد کوتاه نظیر Bluetooth، ZigBee و Z-Wave و شبکههای برد بلند LPWAN نظیر لورا و سیگفاکس اشاره کرد.
متمم مخففِمحلتوسعه مهارتهای من است؛ یک فضای آموزشی آنلاین برای بحثهای مهارتی و مدیریتی. اگر علاقهمند هستید در این زمینه، مطالعه تخصصیتر و عمیقتری داشته باشید، فایل زیر که توسط شرکت مکنزی تهیه شده میتواند مفید و موثر باشد. همچنین، دوربینهای حفاظتی داخل ساختمانها هم نمونهی دیگری از ابزارهایی هستند که در بستر IoT حضور داشتهاند و البته به کمک تکنولوژیهای ارتباطی جدید، حضورشان پررنگتر هم شده است. همه? نوشتهها تحت مجوز Creative Commons Attribution/Share-Alike در دسترس است؛ برای جزئیات بیشتر شرایط استفاده را بخوانید. بررسی عملکرد سازمانی با خلق دانش در اداره کل استاندارد و تحقیقات صنعتی خوزستان در مجموعه مقالات اولین کنفرانس بینالمللی مدیریت، نوآوری و تولید ملی، قم . کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب زومیت تنها با کسب مجوز مکتوب امکان پذیر است.
مدت زیادی است که لپتاپها هم به جمع کامپیوترهای موجود در بستر اینترنت افزوده شدهاند. © تمامی حقوق متعلق به این سایت و برای معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری محفوظ می باشد. اینترنت اشیا توجهات قابل توجهی را به دنبال داشته است؛ زیرا ارتباط گسترده و انواع مختلفی از چالشها و موانع را شامل مقیاسپذیری، امنیت، بیگ دیتا، نیازهایی مانند انرژی و غیره ارائه میدهد. امروزه محدود اینترنت اشیا وسعت بسیاری پیداکرده است، به طوری که حجم وسیعی از زیرساختهای مدیریت انرژی، اقدامات سلامت و مراقبتهای بهداشتی، سیستمهای خانگی، امور شهری و سیستمهای حملونقل را دربر گرفته است.
به همین ترتیب، سیستم تهویه مطبوع نیز می تواند دمای خود را متناسب با دمای آن تنظیم کند. این روشی است که دستگاه ها می توانند با یکدیگر تعامل، مشارکت و همکاری داشته باشند. شیء در اینترنت اشیا می تواند هر وسیله ای با هر نوع حسگری با قابلیت جمع آوری و انتقال داده بر روی یک شبکه بدون دخالت فرایند دستی باشد. تکنولوژی تعبیه شده در شیء به آن ها کمک می کند با وضعیت های داخلی و محیط خارجی تعامل داشته باشند، که این امر به نوبه خود در روند تصمیم گیری ها کمک می کند. براساس آخرین اخبار منتشرشده درباره اینترنت اشیا، شرکت آمریکایی «سوارم» قصد دارد با ارسال 150 ماهواره کوچک شبکه ارتباطاتی جهانی برای اینترنت اشیا فراهم کند.
شرکت هواوی با هدف نمایش توانمندیهای خود برای تولید محصولات متنوع مبتنی بر اینترنت اشیا ابتکار عمل تازه ای به خرج داده و ابزار عجیبی را روانه بازار کرده است. اینترنت اشیاء می تواند تاثیر عمده ای بر پایش سلامت از راه دور داشته باشد. حتی اگر بیمار در حال حرکت باشد، علائم حیاتی او را می توان به طور مداوم با کمک پلتفرم اینترنت اشیا به پزشکان ارسال کرد.